Mikä amerikkalaisissa pännii. Sitä kysymystä aina itsellenikin kertoilen.

Amerikkalaisten suurin perisynti on olla omasta mielestään kaikessa oikeassa. Omahyväisempää kansakuntaa saa hakea kaukaa. Jos joku valtio ei tajua omaksua amerikkalaisten demokratiaa, niin voi voi.

Demokratia tuodaan vaikka asevoimin ja ainoa tapa selviytyä tältä hapatukselta on hankkia riittävä vastauhka. Venäjä liittolaisineen on vielä aika hyvin onnistunut siinä, kun heillä on ydinaseet.

Sama pätee yrityksiin ja uskontokuntiin. Karseeta tuputusta ja monen uususkonnon takana on jokin amerikkalainen kahjo.

Muita hyviä vaihtoehtoja pännimiselle ovat:

A. Jokainen amerikkalainen rakastaa omaa maatansa pyyteettömästi vaikka kaikki olisi päin persettä. Amerikan lippu ja pätkä kansallislaulua pistää ongelmat maton alle. Ensin puhutaan pahasta työttömyydestä ja siitä että matalapalkkaiset saavat tehdä niska limassa töitä, mutta heti toiseen hengenvetoon puhutaan, että kyllä amerikka on helvetin hyvä maa. Suomessa puhuttaisiin, että helvetin paska maa.

B. Hyökkäys irakiin. Kumpikohan olisi tämän 3:n vuoden aikana pystynyt parempaan ihmisten listimisessä. Saddam Hussein vaiko amerikkalaiset. Läpinäkyvämpää syytä saa etsimällä etsiä. Bushin isukki yritettiin tappaa Husseinin toimesta, niin pitihän sitä opettaa ja samalla saada irakin valtion varat amerikkalaisten haltuun. Öljyt pumputaan ja kuljetetaan amerikkalaisten toimesta ja maksut maksetaan painotuoreilla uusilla dollareilla. Niitähän riittää, niin kauan kun on painomustetta painokoneissa.

C. Helvetinmoinen painostus muita maita kohtaan, jotta ne tulisivat maksumiehiksi irakin ja afganistanin sotiin. Ei sentin senttiäkään meikäläisen rahoja pistetä tuollaiseen. Suomen haukat on lähtökuopissaan raaputtamassa jalkaansa, jotta päästäisiin usan ”hang a round”-jäseniksi. Menkää vaan mun puolesta, mutta senttiäkään en maksa teidän sinkkiarkkuja ja tipan tippaakaan en kyyneliä suomalaisille sotilaille tirauta, jos joku ählämi vaikka 10 jätkää pamauttaa pommilla ilmaan. Maanpetturit vain menevät sotimaan suomen rajojen ulkopuolelle. Se on selvää, että siitä ei kärsi kuin veronmaksaja ja suomalainen siviili, kun se joskus pamautetaan ilmaan, sen takia, että jotkin tahot on halunneet välttämättä pistää suomalaisia sotilaita tappelemaan ”ei minkään asian” puolesta.

Sanokaa mitä sanokaa, mutta 100% varmasti yksikään suomalainen siviili ei kuole, jos me vaan pysytään täällä omissa oloissamme ja annetaan maailmanpoliisi usan hoitaa paskahommat. Ittensähän ovat paskaan tällänneet. Ei me. Oma maa mansikka muu maa mustikka.

D. Amerikkalainen junttimaisuus on pahinta. Junttia on helppo höynäyttää. Juntti on omahyväinen. Juntti on johdateltavissa. Juntti ei tiedä muusta maailmasta mitään. Juntti uskoo jumalan olevan aina amerikan puolella.

E. Irakissa on kuollut tähän mennessä 40 000 siviiliä. Syynä ovat osittain kansanryhmien väliset taistelut, mutta itse pidän itseoikeutettuna sopan keittäjänä G.W.Bushia. Hänen syytään ovat kaikki nuo siviiliuhrit tai ainakin 90% niistä. Silmä silmästä, hammas hampaasta, siviili siviilistä. Vuosi 2001 Syyskuu seisautti minutkin, mutta amerikkalaisia siviilejä saa mun puolesta kuolla se sama 40 000 kpl:tta. Veri verestä. Tai Bush haagiin muiden sotarikollisten pariin.

F. Helvetinmoinen Israelilaisten nuolija. Tekipä israelin poijat mitä tahansa, niin Amerikkalaiset vain pahimmillaan pahoittelevat asiaa. Ja pelkän raamatun takia. Ihmishenkikin on toisarvoista, kun luvattu kansa on puhunut tykkiensä ja puskutraktoriensa kautta. On surkuhupaisaa nähdä, kun Israel käyttää samoja metodeja, kuten Hitler käytti. Jos miehitetyn maan kansalaiset (=palestiinalaiset) syyllistyivät saksalaisten sotilaiden (=israelilaisten) tappamiseen, niin sen jälkeen asia kostettiin kymmenkertaisesti. Summamutikassa valittiin 10 miestä ja kaikki ammuttiin. Nyt Israel summamutikassa ampuu tykeillä gazaan, mutta lopputulos on sama. Ellei pahempi. Kosovossa tehtiin näin ja Slobodan Milosevic istuu/istui haagissa. Mitens Israelissa ? Amerikkalaiset vain suojelee viimeiseen asti.