Suomessa on selkeästi tällä hetkellä vallalla "kuri ja järjestys"-kampanja. Valitettavasti tämä tuntuu olevan joidenkin valtaan päässeiden oman egon ja ajatusmaailman väkisin eteenpäin viemistä. Etenkin tässä kehittelillä olevasta tupakkalaista, jossa selkeästi on viety eteenpäin jonkun tiukkaa ajatusmaailmaa siitä, että "tupakka on myrkkyä ja siitä saatanasta on päästävä eroon".

Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että ne "helvetin tyhmät pässinpäät, jotka vetävät tupakkaa ja nuuskaa huulensa alle, pakotetaan lopettamaan se myrkyn levittäminen itseensä ja muihin terveellisiä elämäntapoja harrastaviin kanssaihmisiin". Näin ei suoraan sanota, mutta rivien välistä voi hyvin lukea, miten nämä terveysterroristit sanomaansa välittävät.

Radiossa keskusteltiin asiasta ja tietenkin oli puolesta ja vastaan, mutta se korahti korviin, kun lakia eteenpäin masinoiva osapuoli sanoi, että "miten sinä voit pitää tuollaista pahanmakuista myrkkyklönttiä huulesi alla ja eikö sinua häiritse, että se aiheuttaa riippuvuutta". Tähän kulminoituu se, mitä terveysterroristit haluavat viestittää. Kaikki mitä he itse pitävät pahana asiana on kitkettävä pois, vaikka väkipakolla. Sanktiot ovat tuttuja, sakkoja, vankilaa ihmisarvon poisviemistä. Jokaisella ihmisellä on oikeus tehdä itselleen mitä haluaa, kunhan se ei haittaa toisia.

Se, että tupakka aiheuttaa 2 miljardin menetykset vuosittain (laskelmia ei julkisteta ikinä) ei ole mikään syy estää toisten ihmisten omaehtoinen myrkyttäminen.

Jos tälle tielle lähdetään, niin se on loputon tie. Alkoholin juonti aiheuttaa riippuvuutta, siis alkoholi pois. Kahvin juonti aiheuttaa riippuvuutta, siis kahvi pois. Tupakka aiheuttaa riippuvuutta, siis tupakka pois. Nuuska aiheuttaa riippuvuutta, siis nuuska pois. Kovien rasvojen syöminen aiheuttaa sydänsairauksia, siis kovat rasvat pois. Liikkumattomuus aiheuttaa sydän ja verisuonitauteja, siis jokaiselle pakollinen liikkumisvelvoite.

Jos nämä terveysterroristit saavat päättää ilman mitään esteitä, on suomi kohta paljon masentavampi paikka elää. Terveysterroristeillehan tämä passaa, eihän elämästä saa nauttia, eihän.