Kumpi on pahempi turvallisuusriski Suomessa. Islaminuskoinen fanaatikko vaiko Nato-uskovainen "Liitytään Natoon"-fanaatikko.

Minun mielestä tuo jälkimmäinen. Terrorismi lähtee aina oikeutuksesta ja sen hakemisesta. Jos suomi ei liity ikinä Natoon ja viittaa kintaallaan kaikenmaailman turvallisuusyhteistöihin, jossa varsinkin USA on mukana, niin takuuvarmasti täällä ei pommit paukahtele ählämien takia.

Jokainen Irakiin lähetetty poliisi tai muu konsultti tuo terrorismin uhan lähemmäksi meitä. Jokainen voi itse miettiä, että millä tavalla suomi on säilynyt tähän päivään saakka lintukotona terrorismilta.

Ihan vain sen takia, että olemme olleet puolueettomia aina ja joka asiassa (UKK-linja). Ainoa johon olemme sotkeutuneet on rauhanvälitys ja siinä meidän pitää olla mukana. Ei rauhaanpakottamisessa.

Meillä on jo yksi maailmanpoliisi+vasallit ja se on nyt nähty, mitä siitä seuraa.

Tietenkin tässä voi olla uhkana se, että Suomi jää ulkopoliittiseen paitsioon ja meistä ei tykätä joidenkin maiden taholta, mutta mitä väliä sillä on. Kotioloissakin on joskus sanottava muijalle, että nyt ei oo varaa osallistua hyväntekeväisyyteen ja piste. Tietenkin se on vähän aikaa myrtsinä, mutta ei se johda eroon.

Pitää kuitenkin aina muistaa, että mikä on se tärkein asia suomalaisille. Sisäinen turvallisuus. Vasta sen jälkeen tulee ulkoinen turvallisuus ja sekin koskee vain lähialueita, eli Venäjää.

Ei suomen turvallisuutta paranneta käymällä sotaa jossain Afganistanissa ja hyvässä lykyssä Irakissa, Iranissa. Sillä vain parannetaan kapitalistien (olen keskustalainen, että poliittinen suuntautuneisuus ei tulisi epäselväksi) pankkitilin turvallisuutta. Ja eikä edes suomalaisten, vaan amerikkalaisten kapitalistien.

Antaa vaan ameriikan poikien pitää paskansa, vaikka sitä niin kovasti koettavat meille ja monelle muullekin valtiolle tarjota ja jakaa. Ei paska pilkkomalla muuksi muutu. Paskalle se haisee kuitenkin kuitenkin.

Eiköhän Usalaiset suomi ole jo sen Marshall-avun moneen kertaan maksanut, joten hoidetaan puolin sun toisin pirtamme. Te maailmanpoliisina olo ja me kotosuomi.