Tuossa lueskelin ohimennen venäjänkielistä mainoslehteä ja tuli mieleen maahanmuuttajat ja niistä vellova keskustelu puolesta ja vastaan.

Mun mielestä asia on ihan ok. Tänne saa mun mielestä tulla niin paljon pakolaisia/maahanmuuttajia, kuin rahkeemme riittävät, mutta vain tietyin ehdoin.

Ensimmäiseksi maahanmuuttajan on tietenkin opeteltava suomen kieli. Se on tärkein asia, jotta voi kommunikoida alkuperäisten asukkaiden kanssa ja ei tule väärinymmärretyksi, puolin sun toisin.

Toiseksi maahanmuuttajan on omaksuttava suomen kansan perusperiaatteet, perinteet ja kulttuuri. Samalla on omat tavat heitettävä romukoppaan. Muutoin on vaarana se, että vieraassa kulttuurissa olevat "ei hyväksyttävät" arvot aiheuttavat yhteentörmäyksiä.

Kolmanneksi maahanmuuttajan on hankkiuduttava suomalaisten pariin, tavalla tai toisella. Muutoin on vaarana se, että ghettoudutaan omiin ympyröihin ja tällöin yhteiskunnassa on yksi kansanosa taas lisää. 

Euroopassa on tällä hetkellä lukuisia esimerkkejä siitä, että mitä tapahtuu, kun ylläolevia periaatteita ei noudateta. Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ymv... valtioissa on suuri islaminuskoinen vähemmistö, jolla on oma kielensä, tapansa ja kulttuuri.

Jokainen vähänkin älyä omaava ihminen tajuaa, että mitä noissa valtioissa on tällä hetkellä käynnissä, vaikkakin pinnan alla vielä. Kansanosien kyräily on jokapäiväistä ja muslimit nähdään uhkana useimmissa yhteiskunnissa. Aivan kuten amerikassa mustat.

Poliittisissa retoriikoissa tietenkin vannotaan vapauteen, veljeyteen ja tasa-arvoon, mutta tavallisen kansan mielissä on koko ajan kysymys, että mitäköhän se Abdullah tekee siellä toisessa kaupunginosassa, kun vasta viime viikolla Lontoossa räjähti pommi ja islaminuskoiset kiihkoilijat uhkaavat katkeralla kostolla Nato-maita. 

Minun on pakko sanoa, että minä en todellakaan toivo ja halua monikulttuurista yhteiskuntaa, vaan haluan yhtenäisen kansan. Minä haluan viettää yöni rauhassa omassa kotimaassani, jossa olen syntynyt ja asunut ja omasta mielestäni minä voin vaatia kaikilta maahanmuuttajilta täysin noita kolmea periaatetta.

Jos tätä toivetta ei kunnioiteta, niin tällöin ollaan jo tuhon tiellä. Ei välttämättä tänä päivänä, ensi vuonna tai ensi vuosikymmenenä, mutta se päivä kuitenkin tulee, ennemmin tai myöhemmin.

Jos suomalainen mies menee esim. Saudi-Arabiaan ja vetää oikein kunnon kännit keskellä kirkasta päivää, niin putkaan joutuu heti, ellei sitä aikaisemmin pääse hengestää tai saa turpiin.

Jos suomalainen nainen menee samaan paikkaan ja on bermuda-shortsit jalassa, niin häkki heilahtaa heti ja tällöinkin voi olla hengen lähtö lähellä tai vaara joutua raiskatuksi.

Eli tässä nähdään, että maassa on oltava maan tavalla, muutoin tulee konflikti tavalla tai toisella. Samoin toimitaan myös suomessa. Täällä ei tietenkään toimita yhtä suoraan, kuin etelänmaissa, mutta tavalla tai toisella saa kokea olla ei toivottu henkilö, jos ei toimi suomalaisten tapojen mukaan.

Et saa töitä, Kukaan ei halua jutella, Kyräillään silmäkulmien takaa, ymv...